Alu Art konfigurator vrata

Složite ulazna vrata prema vlastitim željama!

 

laptop

KONFIGURIRAJ VRATA

Aluminijski zimski vrt

Zimski vrtovi ućinit će vaš životni prostor znatno ugodnijim i kvalitetnijim za život. Zimski vrtovi izrađeni su od visoko kvalitetnih aluminijskih profila.

Zimski vrtovi stvaraju dodatni prostor i puštaju obilje svjetla u Vaš dom. Zimski vrt jedinstven je objekt koji se idealno uklapa u već postojeći, on je ukras Vaše kuće koji povećava životni prostor, a vrijednost i ljepota Vašeg interijera i eksterijera dolaze do izražaja. Kvalitetno izrađen i pravilno smješten udoban je za stanovanje tokom cijele godine.

Kombinacijom sistema otvaranja i zatvaranja, ljeti ga možete korisiti kao oazu mira za sinergiju sa prirodom, a zimi za uživanje u prekrasnom pogledu na okoliš koji vas okružuje u sigurnosti i toplini vlastita doma.  Jedan od najvažnijih elemenata zimskog vrta je staklo budući da su njegove izolacijske karakteristike bitne radi postizanja ugodne temperature tijekom cijele godine. U suvremenim izvedbama zimskih vrtova najčešće se primjenjuje dvostruko sigurnosno ostakljenje staklom niskoemisijonog nanosa i plinskim punjenjem prostora između stakala što povećava toplinsku izolaciju.

Aluminijske stijene i spojevi koji izravno dolaze u kontakt sa zidovima objekta moraju se izvesti izrazito kvalitetno jer je tu mogućnost za propuštanja vode i stvaranje kondenzacije najveća.

Kontaktirajte nas i zakažite svoje savjetovanje s našim stručnim timom, a mi ćemo za Vas osigurati kvalitetnu uslugu savjetovanja, izvedbe i montaže zimskih vrtova koristeći visoko kvalitetne profile i materijale.