Alu Art konfigurator vrata

Složite ulazna vrata prema vlastitim željama!

 

laptop

KONFIGURIRAJ VRATA

Alu Art. - Pvc stolarija - Alu stolarija

Tvrtka ALU-ART. d.o.o.  Osnova je 2008 godine u Rijeci u Primorsko goranskoj  županiji. Tvrtka se  bavi  proizvodnjom aluminijske i pvc stolarije, te ostalom ponudom kao naprimjer staklene ograde , zimski vrtovi, nadstrešnice i slično.


Danas zapošljavamo  visokostručne osobe koje su proizvodnju PVC i ALU stolarije dovele do savršenstva. Dugogodišnje iskustvo, kvaliteta izrade  ALU i PVC stolarije visoko kvalitetnim profilima renomiranih Europskih proizvođača te vlastiti proizvodni pogon, razlozi su zašto smo danas jedan od konkurentnih  proizvođača PVC i ALU stolarije.


Jamstvo  na izradu i montažu stolarije zadovoljiti će i one najzahtjevnije. Možete biti sigurni da ćete s našim proizvodima biti zadovoljni.
Za vaš dom ili poslovni prostor izraditi ćemo stolariju koja je potpuno prilagođena Vašim željama i potrebama, bilo da se radi o  prozorima, vratima, kliznim vratima, zimskim vrtovima ili pak ogradama.


Od sada smo u mogućnosti izraditi dekorativne, termo i unikatne panele. Dolaze u svim bojama, a postoje i paneli sa uzorkom. Osim panela, u ponudi se nalaze i razne vrste ukrasnih stakala, koja možemo pjeskariti prema Vašem uzorku.

Mišljenje naših klijenata nam je jako važno te su njihove želje i potrebe uvijek u središtu naše pozornosti.

ALU ART d.o.o proizvodi i ugrađuje kvalitetnu alu stolariju koristeći visoko kvalitetne  profile.

Održavanje stolarije je jako bitno ako želite da dugo traje i da zadrži svojstva termičke zaštite i estetike.